beschrijving

Snuf & Shoe Concept Store is een belangrijke winkel voor het centrum van Schaijk. De winkel staat in de verre omgeving van Schaijk bekend als een winkel waar vernieuwende producten te koop zijn op het gebied van life-style, living, kleding, schoenen en nu ook bloemen en eten. De concept store is ook het eerste nieuwe gebouw in het totaal nieuwe centrumplan van Schaijk.

Na een verschrikkelijke brand moest de winkel Snuf & Shoe binnen negen maanden van planontwikkeling tot bouw, uit de as herrezen. De Eigenaren van de winkel wilde graag een plan dat zou passen in het nieuwe centrumplan van Schaijk, dat zich vooral kenmerkt als traditionele architectuur. Maar… dan net anders. Het gebouw moest van glas zijn, maar ook van metselwerk, er moest een kap op staan, maar dan wel een moderne. Resultaat is een concept van schijven die zicht kenmerken als kolommen, waarover een dak ligt in één richting. Beneden een winkel en, om de leefbaarheid van het markante punt in Schaijk te behouden, een volledig glazen hoekappartement op de punt van het gebouw. Aan de zuidkant van het gebouw een grote entreepartij, om het gebouw een alzijdig karakter te geven.

De winkel is binnen negen maanden herbouwd en Schaijk heeft zijn belangrijke (winkel)publiekstrekker weer terug!

Snuf & Shoe Concept Store

Snuf & Shoe is een van de eerste nieuwe winkelpanden in het nieuwe centrumplan van Schaijk. Boven de winkel zijn twee appartementen gebouwd.

gegevens

inhoud: 3.000 m³

oppervlak: 1000 m²

bouwjaar: 09-2015 (opening)

bouwtijd: 9 maanden

bouwkosten: onbekend

team: Kantoor Princen, Timax, constructiebureau Landerd

aannemer: Bouwbedrijf Peter Peters B.V. – Schaijk

Social hosted video URL is empty.
Related Projects
Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search