beschrijving

Het woonhuis is gebouwd in het schoolstraatje. Een smalle woonstraat in het dorpje Velp. De plaatsing van de woning is op het eerste gezicht vreemd. De woning is met de achterzijde naar de straat geplaatst. De historische kaarten laten zien dat de oorspronkelijke oriëntatie van deze verkaveling met de achterzijde naar de weg was. Deze oriëntatie is overgenomen in het plan. De woning kijkt uit over een uitgestrekte polder en heeft daarmee kilometers vrij uitzicht. De lange tuin heeft een eigen kikkerpoel en een enorme boomgaard.

woonhuis C + J

Het woonhuis is gebouwd aan Schoolstraatje in Velp (bij Grave).

gegevens

inhoud: 1200 m3

oppervlak: 300 m2

bouwjaar: 2017

Related Projects
Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search