beschrijving

De voormalige bedrijfswoning heeft plaatsgemaakt voor een nieuw huis. Uitgangspunten bij de bouw van de woning waren, hergebruik van materialen, compact woonhuis, oriëntatie op de zon en een duurzaam woonhuis.

Het huis staat op een terp. Door het actuele bestemmingsplan was het niet mogelijk om hoger te bouwen dan 7 meter. Met de terp als gegeven gaf het de mogelijkheid om het huis te voorzien van een souterrain. Dit souterrain heeft er toe geleid dat het huis een split level heeft gekregen. Deze split-level komt de ruimtelijkheid in het huis te goede. Met het kantoor aan huis op verdiept niveau en de woonkamer op een halve verdieping hoger ontstaat er een zichtlijnen-spel dat alle ruimtes in huis met elkaar verbindt.

woonhuis J + B

Het woonhuis is gebouwd aan de Nistelrodeseweg 7 in Uden.

gegevens

woonprogramma:

inhoud:

oppervlak:

bouwjaar:

bouwtijd:

bouwkosten:

adviseurs:

aannemer:

Social hosted video URL is empty.
Related Projects
Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search