De opdrachtgevers van SROM

Wij werken graag in een driehoek van participanten. Opdrachtgever-architect-aannemer. De opdrachtgever is bij ons altijd een vaste deelnemer aan het proces. Elk project begint immers met een idee, wens of visie waarmee een opdrachtgever een project initieert. Samen gaan we alle wensen en eisen vertalen in een Programma van Eisen en vervolgens in een ontwerp.  Hiermee verbeelden we de wens van de opdrachtgever in een verwonderd eindresultaat door een nauwe samenwerking met de uitvoerende partij. Voor diverse opdrachtgevers hebben wij hun verwondering mogen verbeelden:

SROM - Margot Nijkamp

Na een lange zoektocht naar een architect, kwamen we Sebastiaan tegen. Het projectteam was eindelijk compleet. Wat een heerlijke samenwerking.

Margot Nijkamp
Particuliere opdrachtgever

Sebastiaan heeft ons geholpen met een prachtig ontwerp van onze jaren 60 bungalow. Onze wens was om een woning te realiseren dat perfect bij ons gezin aansluit, maar waar ook de originele kenmerken in behouden zou worden. Al onze wensen zijn samen tot één ontwerp gecombineerd. Deze is dan ook tot in detail uitgevoerd. Zo is er bijvoorbeeld goed rekening gehouden met de zonnestand. Hierdoor komt de zon en warmte lekker naar binnen in de winter, maar wordt het buiten gehouden in de zomer door de grote overstek. Daarnaast lopen enkele wanden mooi van binnen naar buiten door. Dit maakt onze woning echt uniek. Al met al was het en aangename en vlotte samenwerking met een prachtig resultaat!

Emiel Lagarde
Particuliere opdrachtgever
SROM - Emiel Lagarde
SROM - PIM Proces & Advies

Sebastiaan is als geen ander in staat om de wensen van alle stakeholders te onderkennen en samen te brengen in een krachtig ontwerp, zonder daarbij zijn eigen architectonische en esthetische kwaliteiten te verliezen. Ook de balans tussen ontwerp en techniek is uitstekend met ruimte voor dialoog.

Stijn de Wolf
Directeur PIM proces & advies, voormalig directeur SMT Bouw & Vastgoed

Ik had zelf al vaak over het project nagedacht. Het lukte me steeds niet om een goede ontsluiting te maken, zonder daarbij veel ruimte te verliezen en ten koste van het oppervlak van de woning te laten gaan. Sebastiaan heeft me geholpen met een wokkeltrappenhuis, waarbij het vluchten in de woning geregeld is en er toch een individuele toegang tot de woning is.

Joris Verheggen
Particuliere opdrachtgever
SROM - Joris Verheggen